Adi Holzer udstiller på Furesø rådhus

events 2022
download-3
Dato: 01 april 2022 - 27 maj 2022

By: Værløse, Denmark

Adi Holzer udstiller på Furesø rådhus

Der afholdes fernisering fredag den 1. april kl. 13.00, hvor alle er velkomne.

Udstillingen er åben i rådhusets åbningstid, som er hver dag fra kl. 10 til kl. 19, fredag dog til kl. 16. Det store vægmaleri i bryllupssalen kan ses ved henvendelse i receptionen, og hvis bryllupssalen ikke er i brug til møder eller vielser.

Adi Holzer er en Furesøs helt store lokale kunstnere, der har boet en menneskealder i Hareskovby og blandt meget andet er mesteren bag det berømte vægmaleri i rådhusets Bryllupssal ”Størst af alt er kærligheden”. Vægmaleriet blev skabt i 2003 i forbindelse med byggeriet af det daværende rådhus, og maleriet blev naturligvis bevaret i det nye rådhus efter om- og tilbygningen i 2016. Tusinder af par er blevet viet med vægmaleriet som baggrund.

Mødet med Adi Holzer er et møde med en fascinerende kunstner, der giver anledning til eftertænksomhed. Hans tidlige arbejder viser glæden ved naturen, bl.a. fra hans hjemegn i Østrig. Senere har han hentet inspiration i bl.a. Bibelen, musikkens verden og cirkuslivet. Teknisk er Adi Holzer meget alsidig. Hans udtryksmuligheder spænder fra maleri til forskellige raderingsteknikker med over 1000 værksnumre til serigrafi, litografi, bronzeskulpturer, gobeliner, glasmaleri til glasmosaik og glasskulpturer. Udtryksformen kan være abstrakt, men er gerne figurativ, og det koloristiske står i centrum, ofte med varmt glødende og lysende farver.

 

Adresse
Stiager 2
3500 Værløse, Denmark

 

Kort